Koepel VoorstKoepel Voorst
Forgot password?

Bestuur Koepel

Bestuursleden Koepel sport, welzijn en cultuur

Graag stellen wij ons bestuur aan u voor. Het bestuur van Koepel sport, welzijn en cultuur bestaat uit 7 personen. Alle bestuursleden zijn door de leden van de Koepel gekozen. De verkiezing van de bestuursleden vindt plaats tijdens de algemene ledenvergadering. De bestuursleden worden voor een periode van 3 jaar verkozen.

Martijn Klunder | Voorzitter

Hoewel ik in 1970 geboren ben in de provincie Gelderland (Ede), ben ik opgegroeid in het noorden van het land.
Ik heb fiscaal recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en leerde in die tijd mijn vrouw Corry van Wijk kennen. Samen hebben wij twee kinderen: Stijn (7) en Elise (4).

In het dagelijks leven ben ik fiscaal beleidsmedewerker op het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Corry heeft een eigen onderneming (Blauwe Stijl) en is onder meer actief in een vrouwennetwerk in de stedendriehoek (Bites & Business). Na Enschede, Apeldoorn en Deventer zijn wij in 2009 in Twello komen wonen.
In 2011 adviseerde ik – als aankomend bestuurslid van de Koepel – bij de totstandkoming van de gemeentelijke sportnota. In 2012 trad ik ook formeel toe tot het bestuur via de zetel van SV Twello, maar ik voel mij vooral vertegenwoordiger van de Koepel. In die rol zal ik mij met plezier inzetten voor een verdere professionalisering van de Koepel, zo veel mogelijk als zelfstandig orgaan en ten bate van alle inwoners van de Voorster dorpen die van onze faciliteiten gebruik willen maken.

Bas van der Holst | Secretaris

Ik ben in 1961 geboren in Den Haag. Mijn jeugd en studietijd heb ik doorgebracht in Groningen. Tijdens mijn studie werd ik verliefd op een studiegenote, een geboren en getogen Twellose. We zijn getrouwd en hebben ons gevestigd in Deventer (de buitenwijk van Twello), waar we nog steeds wonen met onze vier kinderen.

Al meer dan 25 jaar werk ik met heel veel plezier bij de gemeente Voorst. Ik geef leiding aan een aantal teams, waaronder het team dat gaat over de gemeentelijke accommodaties. In die hoedanigheid ben ik de gemeentelijke vertegenwoordiger in het bestuur van de Koepel.
Hoewel ik dus geen inwoner ben van Voorst ben ik wel met hart en ziel verbonden aan het wel en wee van de prachtige Voorster gemeenschap.

Wim Bolink | Penningmeester

Ik ben Wim Bolink, woon in Twello.

Als inwoner van de gemeente Voorst wil ook ik graag mijn maatschappelijke betrokkenheid tonen door zitting te nemen in diverse besturen. Zijnde, stichting zwembad de Schaeck, raad van toezicht Mens en Welzijn en stichting de Koepel.Mijn drijfveer om zitting te nemen in de Koepel is het optimaliseren van sport, welzijn en cultuur binnen onze gemeente. Het zoeken naar verbindingen tussen diverse besturen, in de breedste zin des woord, zie ik als een extra uitdaging!

Erika Jansen | Bestuurslid

Ik woon sinds 1998 met veel plezier in Twello, samen met mijn vriend Marco Stol. We hebben drie kinderen, Jan, Max (tweeling) en Guus. We zijn alle vijf erg sportief en graag in beweging. Onze jongens voetballen, Marco doet aan wielrennen en ik doe aan fitness, wielrennen en hardlopen.
Ik vind sporten belangrijk voor kinderen, omdat het leuk en goed voor ze is en daarom ben ik medeorganisator van de jeugdactiviteiten bij SV Twello. Cultuur vind ik ook belangrijk en ik zou graag in Twello meer cultuuractiviteiten zien.

Als bestuurder van de Koepel wil ik graag een steentje bijdragen aan het faciliteren van sport, cultuur en welzijn voor iedereen in de gemeente Voorst.

Reinier Plante | Bestuurslid

Woonachtig in Klarenbeek, gemeente Apeldoorn.
Als voorzitter van de SC Klarenbeek van 1992 tot 2005 ben ik betrokken geraakt bij het sportbeleid van de gemeente Voorst. Ben werkzaam geweest in het onderwijs als leraar Nederlands en schooldecaan aan de CSG De Heemgaard in Apeldoorn.

Sport en Cultuur liggen mij na aan het hart en nu ik over wat meer vrije tijd beschik, ben ik bereid een bijdrage te leveren aan de Koepel.