Koepel VoorstKoepel Voorst
Forgot password?

Locaties

Locaties Koepel sport, welzijn en cultuur

Koepel sport, welzijn en cultuur Gemeente Voorst heeft de navolgende gemeentelijke panden als exploitant in gebruik.

person-photo

Sportcomplex JachtlustSportlocatie

Sportcomplex Jachtlust | Twello

Deze locatie bestaat uit meerdere zalen;

Begin jaren ’70 is er aan Jachtlustplein 7 een sporthal gebouwd voor de zaalsporten die destijds een professionelere ruimte nodig hadden. De handbalwedstrijden werden voor de komst van Jachtlust sporthal gespeeld in de veilinghal. De gebruikersvergunning geeft de mogelijkheid voor sportwedstrijden en bijeenkomsten met cultureel karakter.
In beide zalen is een geluidinstallatie aanwezig die zowel centraal als per zaal is te bedienen. Mogelijkheden om eigen geluidsdrager aan te sluiten is aanwezig. Microfoons, zowel vast als loop, zijn aanwezig.

person-photo

Sportcomplex ZuiderlaanSportlocatie

Sportcomplex Zuiderlaan | Twello

Deze locatie bestaat uit meerdere zalen;

Medio 2006 is er aan de Zuiderlaan een sportcomplex gebouwd voor de herhuisvesting van 2 sportverenigingen met zowel binnen- als buitensportactiviteiten. Reden van de herhuisvesting was de mogelijkheid om op de oude locaties woningen te bouwen. De gebruikersvergunning geeft de mogelijkheid voor sportactiviteiten in de breedste zin. Er is een turnhal, sporthal en kleinere fitnessruimte. Sporthal is te delen middels een flexibele scheidingswand.
In beide grote sportzalen is een geluidinstallatie aanwezig die zowel centraal als per zaal is te bedienen. Microfoons, zowel vast als loop, zijn aanwezig.  Er is een tribunecapaciteit van ruim 500 plaatsen, met extra tribunes van ruim 650 plaatsen.  Toegang tot de tribunes via de centrale trap op de eerste verdieping. Toiletten voor de toeschouwers zijn op de eerste verdieping. Er zijn 6 kleedkamers inclusief ruimte voor de turnhal. Er zijn 6 scheidsrechters kleedkamers. In alle kleedkamers zijn voldoende douches en toiletten voor de sporters. Horeca-exploitatie is in handen van S.V. Twello. In de centrale ingang is een trap voor de opgang naar de tribunes en horeca. Er is een lift aanwezig, geschikt voor rolstoelgebruik.

person-photo

Jachtlustcomplex Kulturhus Muziek en vergaderlocatie

Jachtlustcomplex Kulturhus | Twello

Dit gebouw is in 2005 opgeleverd. Doel van de bouw was destijds om vooral de maatschappelijke stichtingen een gezamenlijk onderdak te bieden. Meerdere partijen moesten worden verhuisd aangezien de bestaande locaties werden gebruikt voor inbreiding locaties.

Er zijn 2 verdiepingen. De eerste verdieping kent enkele kantoorfuncties van Mens en Welzijn en van Vluchtelingenwerk. Er is een computerruimte van Mens en Welzijn die men gebruikt voor de cursussen. Tevens is er een ruimte voor kledingverhuur. Alle ruimtes die in gebruik zijn kennen vaste huurders en vallen buiten de verhuur door de Koepel.

De volgende lokalen zijn beschikbaar:

Gymnastieklokalen

Koepel doet de exploitatie van 7 gemeentelijke gymnastieklokalen voor eigen rekening en 2 gymnastieklokalen voor scholen. Deze gymnastieklokalen zijn uitgerust voor basis sportbeoefening door scholen en in de avonduren (vanaf 17.00 uur) en weekend voor gymnastiek en volleybal.

Gemeentelijke gymnastieklokalen

Gymnastieklokalen scholen

Deze gymnastieklokalen zijn uitsluitend te reserveren na 17.00 uur.