Twentse Humor In Twello

TWENTE PLAT ZATERDAG 23 NOVEMBER IN MULTIZAAL JACHTLUST

 Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als De Wierdense Revue, Gait Oet`t Klooster en Naats Oet Hengel brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen.

En wat is het dan heerlijk, dat het gezelschap Twente Plat nu alweer ruim 40 jaar lang deze prachtige twentse humor in ere houdt volgens de allerbeste tradities van hun illustere voorgangers. De voorstellingen van de groep zijn dan ook een feest voor de lachspieren.

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelende sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is, evenals z`n voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal bijzondere figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboorte  dorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleidt op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

 Twente Plat speelt opnieuw een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. Op Zaterdag 23 November komt de groep in Multizaal Jachtlust, Jachtlustplein 5, Twello, telefoon 0571 276502.
De entreekaarten voor dit  heerlijke avondje uit kosten slechts € 12,50 per persoon en zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij Kulturhus Jachtlust (0571-276500) op maandag t/m donderdag van 15.00 uur tot 22.00 uur of
via reservering@koepelvoorst.nl  Tevens op vrijdagavond, zaterdag en zondag tijdens sportactiviteiten en openstelling van sporthal Jachtlust.

Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder nummer 074 3841718 en Uw kaarten liggen op de avond zelf voor U klaar aan de kassa. (geen extra kosten)

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is groot.

Kijk ook eens op www.twenteplat.com